Pink Bullets

Klubben startades av Katelyn Diamondgirl & Annie Nightknight den 13 September 2013 som mål med att flera äldre spelare ska kunna ha en rolig och stadig plats att samlas på, online på SSO.  
Ni hittar oss på den första svenska servern, Air Star - Från Pink Bullets hemsida.

Jag har länge funderat på hur jag ska förklara Pink Bullets som bäst och har nu kommit fram till att det inte går, jag tror man måste vara med för att egentligen förstå hur speciell den här klubben faktiskt är. Det jag tror gör Pink Bullets så bra är att vi inte är en jättestor klubb på 50 medlemmar men det är heller inget som vi strävar efter. Vi tar vara på de medlemmarna vi har och försöker göra vårt allra bästa för att de ska trivas, vilket jag tycker vi har lyckats ganska bra med.
Fördelen med en inte så stor klubb är att man lär känna alla mycket bättre. Vi har inga grupperingar, ingen känner sig utanför och vi har alltid väldigt kul ihop.
Sen måste jag ju även få framföra att jag tycker att våran klubboutfit är en av de snyggaste, haha!

Jag själv gick med i klubben någon månad efter start och nu har jag klistrat fast mig, går inte att komma loss. Tro mig jag har försökt. Har man lämnat en gång så kommer man alltid tillbaka. Gemenskapen är fantastisk och man blir alltid lika glad när man loggar in och ser en blinkande klubbchatt.

Under våren 2014 blev jag även utsedd till Pink Bullets andra klubbledare, vilket jag blev väldigt hedrad över. Mitt mål som klubbledare är att se till att alla våra medlemmar har det bra och att de vet att de kan komma till mig så fort de har något som tynger dem.

Eftersom klubben har en gräns på 16 år så är mognadsnivån väldigt hög men det betyder inte att vi inte kan flumma till det och ha roligt! Dessutom så har vi 10st platser för de mellan 13-15 år och där är det först till kvarn som gäller.

Enligt mig så är det här den perfekta klubben, härliga och goa medlemmar, event nästan varje dag och vi ger varandra massvis med kärlek♥

Vill du läsa mer om oss? Klicka på bilden ovan! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar