Om mig


Namn: Jennifer Winterstar
Ålder: 17
Intressen: Hästar, fotografering, dator- och tv-spel, vara med vänner och musik
Hemstall: Vingården
Favoritplats: 
Började med SSO: 21 Mars 2012
Level: 17
Klubb: Pink Bullets

Nämen hej!
Som ni säkert redan listat ut så heter jag Jennifer Winterstar men folk brukar kalla mig Jen, Jens, Ken och ja, säkert en massa andra konstiga namn. Jag är 17 år och lever mitt liv i Vingården tillsammans med mina 16 hästar som jag älskar oerhört mycket (okej...kanske inte Summerspot, haha).

Jag hittade till Star Stable Online genom facebook för ungefär 3 år sedan, den 21 mars 2012 om man ska vara petnoga, och eftersom jag hade spelat både Starshine Legacy och Star Stable (årstidsryttaren) tidigare så var jag villig att testa detta onlinespel. Trodde först att det bara skulle komma upp någon pop-up ruta med något litet minispel eller något liknande men istället slängdes jag in i ett fullskärmsläge och rätt som det var så befann jag mig i Moorland, redo för mitt första äventyr.
När jag hade spelat klart gratisdelen så var jag skeptisk till att betala för detta spel, så jag betalade inte. Istället så glömde jag bort spelet i ett år och lite till, kom tillbaka alldeles innan midsommar år 2013 genom ett email från SSO som innehöll gratis SR i 10 dagar. Men den här gången så tänkte jag inte släppa spelet en gång till, så jag köpte LT direkt och det var då allt började.

Jag själv som person skulle väl kunna säga att jag är en snäll ung dam men kanske lite för snäll ibland vilket många brukar gilla att utnyttja mig för. Det jag vill säga med det är att jag har väldigt svårt för att säga nej vilket kan leda till att jag säger att jag ska göra saker som jag kanske egentligen inte vill. Utöver det så är jag väldigt glad av mig, gillar att skämta, flumma på kvällen och ja, bara ha kul och glömma det verkliga livet för ett tag.

Genom åren som gått har jag hunnit träffa så oerhört mycket folk, skapat vänner och ovänner, hoppat runt i en massa olika klubbar men nu tillslut har jag hittat hem. Den 13:e Oktober gick jag med i klubben Pink Bullets som är en klubb för de lite äldre som vill umgås med annat folk i samma åldersgrupp. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva mina känslor jag har för den här klubben. De är mina absoluta bästa vänner på denna jord och de förstår mig bättre än vad mina andra vänner IRL gör. Vi har haft våra riktigt dåliga dagar, men vi har också haft våra riktigt bra. Det har stärkt oss som en familj och nu skulle jag aldrig klara mig utan dem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar