2015/01/30

Inte att förglömma


Tänkte bara berätta lite om hur jag kommer blogga så att ni inte blir besvikna. Jag kommer blogga när jag har tid och lust, så uppdatering exakt varje dag kanske inte kommer hända. Skulle jag blogga exakt varje dag så skulle det mesta handla om klubben då det är med dem som jag spenderar mest tid med på sso. Men jag ska försöka att blogga om lite olika saker så inte allt blir så enformigt.
Dessutom så går jag i skolan och slutar ganska sent. Det är nog bara tisdagar som jag slutar en helt okej tid och har ork till bloggen efteråt. Men jag ska göra så gott jag kan.

Tänkte även tipsa om den här låten av Lana Del Rey, hon är ju så grymt duktig, älskar hennes musik!

2015/01/29

Wiola, ny npc?


Mitt nya levlingsprojekt

Ja jag kunde inte hålla mig längre och var tvungen att skicka iväg ännu en häst till hästön...
Låt mig få presentera den 17:e hästen i Winterstar-familjen, Moe!
Har funderat hela dagen på olika namn och tilltalsnamn men det var inte förens jag stod där framför fjordingen som det klickade. Hans namn blev Hawkhunter och hans tilltalsnamn, Moe, kom jag på när jag tänkte på frisyren mohawk (även kallat tuppkam). Jag blev oerhört nöjd men jag har börjat märka en sak. Mina "favoriter" bland hästarna jag äger väljs oftast ut beroende på hur nöjd jag blev med hästens namn. Konstigt, är det bara för mig som det blir så?

2015/01/28

Levlat upp Marbella

Äntligen så har jag tagit mig i kragen och levlat upp den sista hästen på listan, en sak mindre att behöva tänka på. Köpte henne några dagar innan min födelsedag och hon blev inte klar förens nu, bra jobbat Einstein. Nej men hade det inte varit för snälla Mich så hade det nog tagit ännu längre tid.

Synd bara att jag har börjat fått upp ögonen för den mörkbruna fjordingen också, det var väl lägligt eftersom vi i klubben ska levla tillsammans imorgon och nu har jag ju ingen häst...2015/01/27

Event med bullets

Här har ni lite bilder från dagens event med bästa bullets. Vi körde lite tjuv och polis i Jarlaheim vilket jag tyckte var jättekul iaf, dessutom så fick man sällskap inne på raidcall av Ankan och Bea!
 Ankan kände sig lite utanför då hon var den enda utan fjording..
 Och så avslutar vi inlägget med en fantastisk bild av fjun medans hon går med sin swag-stil.

Nämen va? Är jag tillbaka?

Hej allihopa!
Känner ni igen mig? Inte? nehe....
I alla fall, jag har bestämt mig för att börja blogga igen efter att jag blivit lite avundsjuk på alla andra sso-bloggare.
Hela veckan har jag fixat med bloggen för att få den exakt som jag vill ha den. Jag har ändrat design, fixat header, fotat nya bilder till pållarna men även kategoriserat om ALLA gamla inlägg. Gissa om det tog lång tid haha?
Så nu börjar jag om på ny kula och ber er att ha överseende med mina gamla inlägg, ibland kan jag undra varför jag ens publicerade en del texter och bilder. Men jag vill inte radera eftersom jag känner att det är en del av mitt sso-liv och jag vill kunna titta tillbaka och minnas de goda gamla tiderna.

Hoppas att ni kommer stanna och fortsätta läsa om mitt liv här på sso!