2014/04/26

Mot Göteborg!

Hej allihopa!
Om ungefär 1 timma och 20 minuter så tar jag mitt pick&pack och drar till Göteborg. Jag ska åka till en sci fi-mässa där man kan kolla på spel, sci-fi grejer, teknikprylar, kläder, cosplay och en massa annat gött. Bilresan tar ungefär 5 timmar eftersom jag bor i Uppsala men jag har installerat lite Starshine och Starstable-spel på bärbara så jag bör klara mig.

Men i alla fall, jag kommer inte blogga något mer idag eller imorgon så ni vet, är antagligen tillbaka på måndag! Om ni nu skulle vilja veta hur det går för mig så kommer jag vara aktiv på Instagram, där kan ni hitta mig på @Jenwinterstar.
CIAO!

2014/04/24

HEJDÅ PAPPA HA DET BRA SES PÅ HOTELLET SENJag och Aixa bestämde oss för att se vem utav oss två som kan lyssna på den här låten längst. Har just nu lyssnat i snart 10 minuter, snart kommer jag väl kunna den utantill haha! Wish us good luck! ;D

2014/04/23

This is epic!

Har bara en sak att säga om huvuduppdragen...
OMFG...!!!Hästön

Det var ju ett tag sedan hästön-funktionen kom och det är säkert många därute som har använt den flitigt, även jag. Jag har skickat dit oönskade hästar, skickat dit hästar jag ångrar att jag ens köpte. Men nu, när jag tagit hem exakt alla hästar igen, så har jag ändrat mig lite.

Darkbeauty - Min starthäst. Exakt när hästön först lanserades så var Dark den första häst jag skickade dit eftersom jag inte riktigt var nöjd med mitt val utav starhäst. Tyckte det var svårt att matcha ihop färger på honom och ingenting verkade passa. Igår tog jag hem honom igen. Och jag tar tillbaka exakt allt jag sa.
Han är en helt underbar, unik häst som jag aldrig skulle kunna sälja! Just nu är han t.o.m favoriten i stallet.

Jag äger just nu åtta hästar och jag klarar inte av att ha alla i stallet just nu. Det blir både dyrt för mig men även så känns det tråkigt att ta upp stallplatser när jag ändå inte rider de så ofta. Därför beslöt jag mig för att skicka tillbaka fyra hästar till hästön igen. Den här gången fick det bli Silverprince, Snowkiss, Starmist och Oldlove. Fyra underbara hästar som jag dessvärre har tappat lusten för. Hoppas på att kunna ta tillbaka de i framtiden när jag kanske inser hur mycket jag saknar dem!

Så just nu befinner sig hälften utav mina hästar i stallet och hälften på hästön!

2014/04/22

Jag är tillbaka!

Jag kände att jag verkligen saknade bloggandet, att få skriva av mig och skriva mina åsikter. Dock så har det skett lite ändringar här och där. Jag kommer blogga när jag har lust och när det finns tid, jag vill liksom inte behöva känna press varje dag på att jag MÅSTE blogga. Sedan så tänker jag inte heller skriva ett inlägg varje onsdag om vad det var för uppdatering och jag kommer heller inte ha med några uppdragsbilder utan det får ni upptäcka själva. Sen vet jag inte om det var så mycket mer jag ville ta upp!

Ni som är nya läsare här och inte känner mig så skulle jag rekommendera att ni kikar in på fliken "Om mig", där står allt ni behöver veta om just, mig. Om ni vill veta något om mina hästar så går ni på fliken "Mina hästar". Är det något ni undrar så är det bara att kontakta mig via mejl, Facebook eller Instagram, länk finns däruppe.

Och slutligen för att inte göra detta inlägg för tråkigt så slänger jag in lite bilder från när jag flummade med klubben!