2014/01/12

Bloggpaus!

Hej allihopa!
Som ni har märkt så ligger bloggningen på bottnen så jag tar en bloggpaus...
Jag vill spendera min tid mer på skolan, försöka få bra betyg men jag vill ändå ha kvar mitt sso liv. Jag vill kunna hänga med mina vänner och med klubben så därför prioriterar jag inte bloggen just nu. Kanske kommer tillbaka senare c:
Vi hörs!

2014/01/08

Nytt hår!

Japp, jag har bytt hår!
Nytt år, nya möjligheter, så jag tänkte att ett nytt hår skulle vara en bra början. Hade väldigt svårt att bestämma mig för jag gillar mitt långa, röda så mycket. Men tillslut så bestämde jag mig för det lite kortare röda i Silvergladebyn.
Blev jättesnyggt och jag är riktigt nöjd med min nya frisyr!

2014/01/06

Tyris har lovat mig tårta!

Eftersom jag är SÅ SNÄLL som levlade upp Tyras häst Poppy, stängde hennes sprickor och matade hästarna åt henne så har hon lovat mig en tårta.

2014/01/05

Tack Star Stable♥

Loggade in efter att servern var fixad igen och då skrev en massa i global om att de hade fått 200 SC. Men va? det kan väl inte stämma tänkte jag eftersom jag inte hade fått några SC, men då skrev någon att man skulle logga ut, stänga sidan och sedan logga in igen. Så jag gjorde det och när jag var inne igen så hade jag också fått 200 SC!!!

Kollade sedan på SSO's facebooksida och då skrev de såhär:
Översättning:
200 Gratis Star Coins - logga in innan måndag kväll!

Vi är hemskt ledsna för de nätverksproblem som hindrade människor från att spela Star Stable idag. Ett stort antal företag och siter hade problem i Europa idag och tyvärr var vi inte ett undantag.

Alla som loggar i mellan nu och måndag kväll får 200 Star Coins tillagt till deras konto som tack för att alla var så tålmodiga. Vi vet att det inte var kul att inte kunna logga in...men vi hoppas att några extra Star Coins kommer att göra det lite bättre.

Spelet ska vara öppet igen nu och vi kommer att titta för att se till att vi gör allt vi kan för att hålla spelet uppe och igång.

Så om ni inte har fått 200 star coins så logga ut, stäng webbläsaren, logga in på starstable igen och nu borde ni ha fått era star coins! :)
Tack så mycket Star Stable för allt ni gör för oss spelare♥

Irriterad Jen...

Tydligen så strider det mot Facebook regler att ha såna här "fake-konton" så de har låst mitt konto och för att jag ska kunna få tillbaka det så måste jag identifiera några vänner som jag har. Problemet är ju att jag har ganska många vänner där och jag känner inte ens hälften så hur lätt är det då för mig att veta vem som är på just den bilden som Facebook vill att jag ska identifiera.
Så jag antar att jag antingen måste försöka tills jag kommer in igen eller skapa ett nytt konto, vilket jag helst inte vill göra.
ÅH JAG ORKAR INTE...

Jorviks caféer

Nu har jag ridit runt och kollat in de olika caféerna i Jorvik som lades till i veckans uppdatering. Först så var jag lite besviken över uppdateringen (som de flesta antar jag) men nu tycker jag att den är riktigt mysig. Nu slipper man köpa en dyr picknik-korg utan man kan slå sig ner på ett mysigt fik med sina vänner och beställa en massa olika godsaker!
Så nu tänkte jag skriva lite kort om varje café...
Fort Pinta Café:
Ett riktigt mysigt café som har mycket att erbjuda på, både cupcakes, munkar, kakor och olika drycker som passar alla. Riktigt sköna sittplatser då de har dynor på stolarna.
Väldigt fin utsikt då man kan se både hav, strand och lite gröna ängar, dock så ser man Dark Cores tillhåll vilket är lite mindre bra. Nära till disco och dans på helgerna vilket gör det extra mysigt just då.
Mor Annas Konditori:
Ett väldigt mysigt café som ligger i Firgrovebyn precis bredvid hårsalongen. De har mycket att bjuda på, från små kakor och bullar till pajer och smörgåsar, dock så kan de endast erbjuda på kaffe och te som dryck. Utsikten är väl sådär eftersom en trä mur täcker skogsutsikten, men ändå så kan man höra fågelkvitter och känna doften utav skog vilket uppskattas!
Mysiga sittplatser, dock så har inte alla stolar sittdynor...
 Grå Munken:
Detta café kan man hitta mitt emot stallet i Valedale och drivs utav druiden Avalon. Ett väldigt mysigt café då man har utsikt över floden och skogen runtomkring sig. De erbjuder väldigt många olika drycker såsom kaffe, te, milkshake och läsk. Väldigt goda munkar men finns även smörgås för den som är riktigt hungrig!
Sköna sittdynor och gott om plats!
 Café Röda Hajen:
Ett litet café nere vid hamnen i Västkobbens fiskeby som erbjuder endast macarones som tilltugg men de har ett stort utbud på dricka! Fin utsikt över havet dock obekväma sittplatser då det ej finns tillgång till sittdynor. Ett ganska tråkigt café, finns mysigare.
Ganska snöigt på vintern men säkert bättre under sommaren.
 Lisbeth På Torget:
Ett café som ligger precis bredvid slumkvarteret i Jarlaheim. Stort utbud utav både dryck och tilltugg. Väldigt tråkigt eftersom man har en utsikt över en stenmur och inget av Jarlaheims torg kan man se heller... Dock så finns det sköna sittplatser. Ett bra val om det ej finns plats på Stable Bucks en bit nedanför. Detta tråkiga café rekommenderas inte.
 Stablebucks Café:
Det populära cafét som ligger precis nedanför Jarlaheim i Skördebygden. Finns gott om sittplatser både precis utanför cafét men även på bryggan. Väldigt sköna sittplatser!
Fin utsikt över hamnen och över paddockön. Stort utbud på det mesta. Ja hit ska man gå och man vill ta en mysig fika med sina vänner dock så är det ganska fullt med folk eftersom stället är ganska populärt.
 Wolf Hell Inns Café:
Värdshuset Wolf Hell Inn har öppnat upp sitt eget café och bjuder på både kaffe, läsk, bullar och kakor, pajer och även smörgåsar för den riktigt hungrige. Ganska litet café så man kanske inte alltid får plats. Obekväma sittplatser då det ej finns tillgång till sittdynor.
Väldigt fin utsikt över bron och floden som rinner under. Ett bra val för den som är på genomresa!
 Himmelska Höjdarcaféet:
Cafét med absolut bäst utsikt, här får man utsikt över (nästan) hela Jorvik. Stort utbud på både mat och dryck, dessutom är det himmelsk gott, haha!
Det finns gott om sittplatser, dock inga sittdynor...
Och när ni ändå är däruppe så kan ni väl passa på att besöka Observatoriet!
___________________________________________________________________________________
Här är min topp-lista över caféerna:
1. Stablebucks Café, Jarlaheim
2. Himmelska Höjdarcaféet, Observatoriet
3. Grå Munken, Valedale
4. Fort Pinta Café, Fort Pinta
5. Mor Annas Konditori, Firgrove
6. Wolf Hell Inns Café, Värdshuset
7. Café Röda Hajen, Västkobbens fiskeby
8. Lisbeth På Torget, Jarlaheim

Vilket café är eran favorit och varför? :)

2014/01/01

Tillbakablick på året 2013.

Eftersom jag inte blev aktiv igen förens i juni så tänker jag börja där.

Juni
Månaden då jag fick ett mail från sso där det stod att jag fick 10 gratis sr dagar eftersom jag hade varit ganska oaktiv ett tag (typ ett år, haha). Så det var där allting började. Jag gjorde en massa uppdrag, t.ex. jag fick ut Linda ur slottet! Jag gick också med i min allra första klubb, Moon Panthers som Alexandra Skylord var ägare till. Det var där som jag började fatta vad en klubb var för något och jag skaffade en massa vänner, dock så har jag bara kontakt med Alex från den tiden.
Jag kommer också ihåg midsommar-uppdateringen och att jag gjorde en fin midsommar-outfit, tycker dock inte att den är så fin längre men jaja, jag hade ingen känsla för mode då, LOL!
Det var också då jag skapade min blogg♥ (Började dock inte blogga förens i Juli!)

 Juli
Månaden då Moon Panthers lades ner. Kände mig vilsen och var ganska osocial tills en vän sa till mig att jag borde kolla in Ocean Ponies. Ocean Ponies ägdes utav Juni Nightbell och vi blev snabbt goda vänner.
OP-tiden var en väldigt rolig tid, jag skaffade nya vänner och utvecklades i hur man faktiskt leder en klubb.
Jag kom också äntligen in i Gyllenåsarnas Dal och jag kommer fortfarande ihåg hur glad jag var och att Gloria var den som fick följa med mig in, hihi!
Jag köpte även min Paint, Boy, som jag fortfarande äger idag♥ Augusti
 Klubblivet i Ocean Ponies flöt på, jag och Juni blev väldigt goda vänner så hon frågade om jag ville bli klubbledare vilket jag tackade ja till! Jag fixade klubblogg, event och fick en massa nya vänner. Tillslut blev jag väldigt stressad och sade upp min klubbledar-titel. Vi kan säga såhär, det var en rätt så konstig månad för mig då jag blev klubbledare, blev medlem istället, gick ur OP, gick med igen, ja en massa grejer hände.
Det var även då jag köpte min frieser, Nightblaze, tillsammans med Emmy Lightlord och Nellie Searock. Det jag inte visste då var att Emmy skulle bli en av mina närmaste vänner ;)
Träffade även min "tvilling" Ida Bluebell i Fort Pinta en dag. Red förbi henne och märkte att vi hade exakt samma kläder och utrustning (typ) så vi började prata men tappade kontakten efter ett tag...
September
Tillslut blev jag trött på att vara klubbledare och eftersom Juni upplöste OP och sedan tog tillbaka klubben så blev det inte riktigt samma sak. Det var då jag beslöt mig för att lämna OP för gott och bara vara klubblös igen.
Ännu en gång var jag rätt så osocial men en sen en dag fick jag ett brev från en Alexandra Mistdawn som frågade om jag ville gå med i Pink Warriors.
I början så trivdes jag inte särskilt bra, blev lite utanför kan man väl säga. Men sen så började jag, Emmy Watergirl och Hedda Skywood prata med varandra, de fick mig "in" i klubben kan man väl säga. Jag hade jättekul i klubben och det var mer folk som var mer i "min ålder".
Även där blev jag klubbledare och det var jättekul, ett tag. Men tillslut blev det bråk p.g.a. en idiotisk grej som jag blev inblandad i och Pink Warriors blev upplöst.
Det var då Ed och Em bestämde sig för att försöka samla ihop gänget igen och skapade klubben Pixel Rainbows.
En viss Tyra Sleepyland som jag hade pratat ganska mycket med slank med in där också och vi blev bästa vänner♥
 Oktober
Mitt liv i Pixel Rainbows var härligt! Mina närmaste var kvar och vi hade hur kul som helst. Men den lyckan varade inte särskilt länge då Ed och Em bestämde sig för att upplösa. Det kändes verkligen som om jag aldrig skulle hitta en lika bra klubb igen...
Men där hade jag fel! För Tyra hade hittat en ny klubb vid namn Pink Bullets. Klubben ägdes utav Katelyn Diamondgirl och jag brevade henne direkt. PB hade dock åldersgräns på 16 år men jag fick gå med eftersom jag snart skulle fylla just det i december!
Det var även i Oktober som Skördebygden öppnade och Star Stable Online firade 2 år, det var härliga tider. Och jag hade redan bestämt innan att jag skulle byta hemstall till Jorvikstallet tillsammans med Tyra ;)
Och äntligen så tog jag upp kontakten igen med Ida Bluebell och tacka gud för det haha!
 November
Jag kommer ihåg att jag var väldigt oaktiv denna månad. Mest p.g.a. skiten som dök upp irl men också för att skolan krävde så mycket tid!
I alla fall, jag visste inte riktigt om Pink Bullets var den klubben jag hade letat efter, jag kände att jag inte fick någon bra kontakt med de andra medlemmarna + att jag länge velat starta en egen klubb så jag bestämde mig för att gå ur för att ta reda på vad jag ville...
Efter det blev jag väldigt deprimerad irl och tog en paus från allt.
December
Efter den långa bloggpausen så beslöt jag mig för att gå med i Pink Bullets igen, jag saknade gänget liksom. Och även fast jag ångrar att jag gick ur (för seriöst, bästa klubben EVER♥) så ångrar jag det inte för annars kanske jag hade gått ur senare och inte kommit tillbaka!
Men denna gång så fick jag en jättebra kontakt med alla och jag och Tyra kunde återförenas igen, hihi! Men det var en person som jag fick en speciell kontakt med, hennes namn var Caroline Winterdaughter. Det som är så kul är ju att jag först tyckte hon verkade dryg och gillade henne inte alls men efter att hon frågade om jag ville följa med och heja på Fjun i Hästivalen så blev vi snabbt väldigt goda vänner c:
Jag gick även upp i level 15 och var med i Pink Bullets kadrilj!
Sedan så fixades ju SSO till Mac så då kunde min bästa vän irl börja spela, på sso heter hon Malin Winterfall.
Jag och Caroline kom varandra väldigt nära och tillslut så friade jag, eller ja, både friade på något konstigt sätt, HAHA! jag vann även i våran Husdjurs-challenge :*
Jag fyllde även 16 så jag fick en massa brev, en redigering av Carro och min titel i klubben byttes ut från stallflicka till medlem♥
I slutet så köpte jag min arab, Nigel, och jag och Carro gifte oss i Vingårdens trädgård!
 Sammanfattning:
Jag började som en blyg tjej som var ganska osocial och naiv men genom alla klubbar jag har varit med i har jag mött flera olika betydelsefulla människor som har lärt mig enormt mycket. Jag har hittat vänner, skapat ovänner men alla har lärt mig en sak. Riktiga vänner följer med en på sin resa även fast man är med i olika klubbar ;)