2014/04/23

Hästön

Det var ju ett tag sedan hästön-funktionen kom och det är säkert många därute som har använt den flitigt, även jag. Jag har skickat dit oönskade hästar, skickat dit hästar jag ångrar att jag ens köpte. Men nu, när jag tagit hem exakt alla hästar igen, så har jag ändrat mig lite.

Darkbeauty - Min starthäst. Exakt när hästön först lanserades så var Dark den första häst jag skickade dit eftersom jag inte riktigt var nöjd med mitt val utav starhäst. Tyckte det var svårt att matcha ihop färger på honom och ingenting verkade passa. Igår tog jag hem honom igen. Och jag tar tillbaka exakt allt jag sa.
Han är en helt underbar, unik häst som jag aldrig skulle kunna sälja! Just nu är han t.o.m favoriten i stallet.

Jag äger just nu åtta hästar och jag klarar inte av att ha alla i stallet just nu. Det blir både dyrt för mig men även så känns det tråkigt att ta upp stallplatser när jag ändå inte rider de så ofta. Därför beslöt jag mig för att skicka tillbaka fyra hästar till hästön igen. Den här gången fick det bli Silverprince, Snowkiss, Starmist och Oldlove. Fyra underbara hästar som jag dessvärre har tappat lusten för. Hoppas på att kunna ta tillbaka de i framtiden när jag kanske inser hur mycket jag saknar dem!

Så just nu befinner sig hälften utav mina hästar i stallet och hälften på hästön!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar