2014/01/01

Tillbakablick på året 2013.

Eftersom jag inte blev aktiv igen förens i juni så tänker jag börja där.

Juni
Månaden då jag fick ett mail från sso där det stod att jag fick 10 gratis sr dagar eftersom jag hade varit ganska oaktiv ett tag (typ ett år, haha). Så det var där allting började. Jag gjorde en massa uppdrag, t.ex. jag fick ut Linda ur slottet! Jag gick också med i min allra första klubb, Moon Panthers som Alexandra Skylord var ägare till. Det var där som jag började fatta vad en klubb var för något och jag skaffade en massa vänner, dock så har jag bara kontakt med Alex från den tiden.
Jag kommer också ihåg midsommar-uppdateringen och att jag gjorde en fin midsommar-outfit, tycker dock inte att den är så fin längre men jaja, jag hade ingen känsla för mode då, LOL!
Det var också då jag skapade min blogg♥ (Började dock inte blogga förens i Juli!)

 Juli
Månaden då Moon Panthers lades ner. Kände mig vilsen och var ganska osocial tills en vän sa till mig att jag borde kolla in Ocean Ponies. Ocean Ponies ägdes utav Juni Nightbell och vi blev snabbt goda vänner.
OP-tiden var en väldigt rolig tid, jag skaffade nya vänner och utvecklades i hur man faktiskt leder en klubb.
Jag kom också äntligen in i Gyllenåsarnas Dal och jag kommer fortfarande ihåg hur glad jag var och att Gloria var den som fick följa med mig in, hihi!
Jag köpte även min Paint, Boy, som jag fortfarande äger idag♥ Augusti
 Klubblivet i Ocean Ponies flöt på, jag och Juni blev väldigt goda vänner så hon frågade om jag ville bli klubbledare vilket jag tackade ja till! Jag fixade klubblogg, event och fick en massa nya vänner. Tillslut blev jag väldigt stressad och sade upp min klubbledar-titel. Vi kan säga såhär, det var en rätt så konstig månad för mig då jag blev klubbledare, blev medlem istället, gick ur OP, gick med igen, ja en massa grejer hände.
Det var även då jag köpte min frieser, Nightblaze, tillsammans med Emmy Lightlord och Nellie Searock. Det jag inte visste då var att Emmy skulle bli en av mina närmaste vänner ;)
Träffade även min "tvilling" Ida Bluebell i Fort Pinta en dag. Red förbi henne och märkte att vi hade exakt samma kläder och utrustning (typ) så vi började prata men tappade kontakten efter ett tag...
September
Tillslut blev jag trött på att vara klubbledare och eftersom Juni upplöste OP och sedan tog tillbaka klubben så blev det inte riktigt samma sak. Det var då jag beslöt mig för att lämna OP för gott och bara vara klubblös igen.
Ännu en gång var jag rätt så osocial men en sen en dag fick jag ett brev från en Alexandra Mistdawn som frågade om jag ville gå med i Pink Warriors.
I början så trivdes jag inte särskilt bra, blev lite utanför kan man väl säga. Men sen så började jag, Emmy Watergirl och Hedda Skywood prata med varandra, de fick mig "in" i klubben kan man väl säga. Jag hade jättekul i klubben och det var mer folk som var mer i "min ålder".
Även där blev jag klubbledare och det var jättekul, ett tag. Men tillslut blev det bråk p.g.a. en idiotisk grej som jag blev inblandad i och Pink Warriors blev upplöst.
Det var då Ed och Em bestämde sig för att försöka samla ihop gänget igen och skapade klubben Pixel Rainbows.
En viss Tyra Sleepyland som jag hade pratat ganska mycket med slank med in där också och vi blev bästa vänner♥
 Oktober
Mitt liv i Pixel Rainbows var härligt! Mina närmaste var kvar och vi hade hur kul som helst. Men den lyckan varade inte särskilt länge då Ed och Em bestämde sig för att upplösa. Det kändes verkligen som om jag aldrig skulle hitta en lika bra klubb igen...
Men där hade jag fel! För Tyra hade hittat en ny klubb vid namn Pink Bullets. Klubben ägdes utav Katelyn Diamondgirl och jag brevade henne direkt. PB hade dock åldersgräns på 16 år men jag fick gå med eftersom jag snart skulle fylla just det i december!
Det var även i Oktober som Skördebygden öppnade och Star Stable Online firade 2 år, det var härliga tider. Och jag hade redan bestämt innan att jag skulle byta hemstall till Jorvikstallet tillsammans med Tyra ;)
Och äntligen så tog jag upp kontakten igen med Ida Bluebell och tacka gud för det haha!
 November
Jag kommer ihåg att jag var väldigt oaktiv denna månad. Mest p.g.a. skiten som dök upp irl men också för att skolan krävde så mycket tid!
I alla fall, jag visste inte riktigt om Pink Bullets var den klubben jag hade letat efter, jag kände att jag inte fick någon bra kontakt med de andra medlemmarna + att jag länge velat starta en egen klubb så jag bestämde mig för att gå ur för att ta reda på vad jag ville...
Efter det blev jag väldigt deprimerad irl och tog en paus från allt.
December
Efter den långa bloggpausen så beslöt jag mig för att gå med i Pink Bullets igen, jag saknade gänget liksom. Och även fast jag ångrar att jag gick ur (för seriöst, bästa klubben EVER♥) så ångrar jag det inte för annars kanske jag hade gått ur senare och inte kommit tillbaka!
Men denna gång så fick jag en jättebra kontakt med alla och jag och Tyra kunde återförenas igen, hihi! Men det var en person som jag fick en speciell kontakt med, hennes namn var Caroline Winterdaughter. Det som är så kul är ju att jag först tyckte hon verkade dryg och gillade henne inte alls men efter att hon frågade om jag ville följa med och heja på Fjun i Hästivalen så blev vi snabbt väldigt goda vänner c:
Jag gick även upp i level 15 och var med i Pink Bullets kadrilj!
Sedan så fixades ju SSO till Mac så då kunde min bästa vän irl börja spela, på sso heter hon Malin Winterfall.
Jag och Caroline kom varandra väldigt nära och tillslut så friade jag, eller ja, både friade på något konstigt sätt, HAHA! jag vann även i våran Husdjurs-challenge :*
Jag fyllde även 16 så jag fick en massa brev, en redigering av Carro och min titel i klubben byttes ut från stallflicka till medlem♥
I slutet så köpte jag min arab, Nigel, och jag och Carro gifte oss i Vingårdens trädgård!
 Sammanfattning:
Jag började som en blyg tjej som var ganska osocial och naiv men genom alla klubbar jag har varit med i har jag mött flera olika betydelsefulla människor som har lärt mig enormt mycket. Jag har hittat vänner, skapat ovänner men alla har lärt mig en sak. Riktiga vänner följer med en på sin resa även fast man är med i olika klubbar ;)

3 kommentarer:

  1. Vackraste inlägget jag någonsin läst <3

    SvaraRadera
  2. Det är läskigt hur många personer jag "känner" som du skrev. Carro, Malin, Hedda och Emmy...

    SvaraRadera