2014/01/05

Tack Star Stable♥

Loggade in efter att servern var fixad igen och då skrev en massa i global om att de hade fått 200 SC. Men va? det kan väl inte stämma tänkte jag eftersom jag inte hade fått några SC, men då skrev någon att man skulle logga ut, stänga sidan och sedan logga in igen. Så jag gjorde det och när jag var inne igen så hade jag också fått 200 SC!!!

Kollade sedan på SSO's facebooksida och då skrev de såhär:
Översättning:
200 Gratis Star Coins - logga in innan måndag kväll!

Vi är hemskt ledsna för de nätverksproblem som hindrade människor från att spela Star Stable idag. Ett stort antal företag och siter hade problem i Europa idag och tyvärr var vi inte ett undantag.

Alla som loggar i mellan nu och måndag kväll får 200 Star Coins tillagt till deras konto som tack för att alla var så tålmodiga. Vi vet att det inte var kul att inte kunna logga in...men vi hoppas att några extra Star Coins kommer att göra det lite bättre.

Spelet ska vara öppet igen nu och vi kommer att titta för att se till att vi gör allt vi kan för att hålla spelet uppe och igång.

Så om ni inte har fått 200 star coins så logga ut, stäng webbläsaren, logga in på starstable igen och nu borde ni ha fått era star coins! :)
Tack så mycket Star Stable för allt ni gör för oss spelare♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar