2013/11/16

OMG!

Idag när jag hade fått det dagliga fisket i Skördebygden avklarat så blev jag vänligt inställd med "Jorviks fiskeklubb - södra avdelningen", det var bara att rida tillbaka till De glömda hedarna och fiska upp Dunderlaxen!
Jisses! 300 JS och 400 XP med Södra avdelningen!? Generöst :D
MEN jag hade helt glömt bort att jag bara saknade 30 XP till nästa level, och eftersom man fick 50 XP av fiskeuppdraget så gick jag upp i level 15!
ÄNTLIGEN!!!

2013/11/13

Fisket har äntligen kommit till skördebygden!

Hej allihopa! Nu är Halloween-firandet på Jorvik över för denna gång. Vi hoppas alla hade lika roligt Halloween-firande som vi hade! Denna veckas uppdatering innehåller bland annat en ny skönhetssalong, nya fiskeuppdrag och en ny fiskeshop!

Nya uppdrag:
- Nya legendariska fiskar måste fiskas i Skördebygden! Dessa fiskar måste fångas på olika sätt som utmanar även den mest rutinerade fiskare till det yttersta. Prata med Mrs Pike som bor nedanför Gröndal om att gå med i Södra Jorviks fiskeklubb, en systerorganisation till Jorviks fiskeklubb. Du måste vara "gillad" med Jorviks fiskeklubb för att få gå med i Södra Jorviks fiskeklubb!

Alla dagliga fiskeuppdrag ger från och med idag fem gånger så mycket ryktespoäng! Det kommer alltså gå fem gånger snabbare att höja sitt rykte med fiskeklubbarna!
Prata med Mrs Pike!
Prata med Mrs Pike!

Ny fiskeshop:
- En ny fiskeshop har öppnats! Där hittar du alla nya coola fiskekläder.

Ny skönhetssalong:
- Salon Belle, en ny skönhetssalong har öppnat sina portar i Jarlaheim. Rid dit och besök Jarlaheims skickligaste frisörer och se de fantastiska frisyrerna de erbjuder!

Skönhetssalongen Salon Belle har öppnat upp portarna.
Skönhetssalongen Salon Belle har öppnat upp portarna.

Dagliga uppdrag:
- En hel del dagliga uppdrag ger nu mer Jorvik Shillings i belöning till spelaren. Stadsvakten i Jarlaheim har fått sig en åthutning av Stadshuset för sin snålhet och betalar nu bättre. Till och med Ms Drake har motvilligt öppnat plånboken och betalar också mer, även om hon lovar att alla spelare ska få betala extremt dyrt för det här så fort hon får chansen!

Bro-uppdragen:
- Det går nu snabbare att göra uppdragen då du lagar bron! Att reparera bron tog förut sju dagar, nu tar det bara tre dagar om du inte köper byggmaterial från Billy Bulldozer.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
___________________________________________________________________________________
Jag tycker att det är jättebra att vi får mer ryktespoäng för fisket, vilket betyder att det kommer gå snabbare att bli beundrad. Men jag tycker det är väldigt tråkigt att vi måste börja med att fiska i Skördebygden också, så varje dag måste jag rida till tre olika ställen för att göra mina fiskeuppdrag.
Skönhetssalongen var en av de första nya grejerna jag kollade in och ÄNTLIGEN har vi fått fler långa hår i en massa olika färger och nyanser! Grymt bra jobbat, dock så kommer jag inte införskaffa mig ett nytt hår men vem vet?
En annan grej som är väldigt bra är att vi får mer betalt för vissa uppdrag, vet dock inte vilka än men det lär vi väl märka ;)

2013/11/09

Nej jag är inte död

Jag tänkte bara skriva ett inlägg och förbereda er för att det kommer bli dålig bloggning nästa vecka. De senaste dagarna har jag känt att det inte är kul att logga in på Starstable... vet inte varför men sånt händer ibland för mig. Och för att jag inte ska sluta med Starstable helt så har jag valt att ta en bloggpaus och en liten sso paus. Jag kommer logga in för att fiska, mata hästarna och sedan ut igen.

Det har även hänt en del grejer IRL som jag mår piss utav ibland.
Min klass är bra och så men ibland förstår jag mig inte på dem... Sedan är det en kille i min klass som jag är super duper kär i och försöker prata med honom så mycket jag kan, ibland svarar han och ibland inte så det kan vara lite svårt att tolka i vissa lägen. Så idag var det ingen bra dag kan jag bara säga.
Men jag kommer komma tillbaka starkare än någonsin♥
Lägger in den här bilden i inlägget också så att det inte blir för tråkigt! Japp, äntligen är jag fri från sprickor och det är skitkul!♥

2013/11/06

Räknat lite!

Okej inte så klurigt att räkna ut att jag blir beundrad med sprickorna imorgon! SÅ ÄNTLIGEN SLIPPER JAG RIDA RUNT ÖVERALLT OCH STÄNGA SPRICKOR FÖR ATT SEDAN FÅ FATAL ERROR... :D
Fisket däremot har jag en bit kvar på så jag räknade ut när jag skulle vara helt klar och gissa vad!
Jag blir beundrad dagen efter min födelsedag!!! Grym födelsedags present♥ Så 45 dagar kvar till det ;)
Sen gick även Silverprince upp i level 15! Så nu ska jag inte köpa någon mer häst på ett tag för jag har egentligen inte tid att levla, utan jag borde lägga den tiden på skolan. Men nu slipper jag tänka på det, jätteskönt!

Så från och med imorgon behöver jag egentligen bara tvinga mig att fiska! OMG GUD VAD SKÖNT DET SKA BLI!
Och förresten förlåt om det kanske blir lite dålig bloggning ibland men att stå i ett kök hela dagen är utmattande. Märkte det när jag kom hem idag, satte mig i soffan och somnade, HAHA! Skillz♥

Ny tävling, nya husdjur och fortsatt firande av Halloween!

Hej allihopa! Jorvikborna älskar Halloween så därför fortsätter firandet även denna vecka. En ny utmanande tävling har också öppnats och nya husdjur har kommit till Jarlaheim!

Ny tävling:
- Jorvikstallets utmanande elittävling har äntligen dragit igång! För att kunna ställa upp i tävlingen måste du vara gillad med Jorvikstallet och ha tävlat i den första tävlingen i Jorvikstallet.

Ställ upp i den utmanande elittävlingen!
Ställ upp i den utmanande elittävlingen!

Ny Husdjursaffär:
- En ny husdjursaffär har öppnat sina dörrar i Jarlaheim! Vilken blir din favorit? Den söta Dobermanvalpen, den lyckliga kaninen, eller kanske den blyga blandrasvalpen?

Ny väskaffär:
- En ny affär med sadelväskor till ditt husdjur har öppnat bredvid husdjursaffären i Jarlaheim!

Pumpa-jakten:
- Topplistorna i pumpa-jakten i slottets källare är nollställda så nu har alla chans att ta nya toppresultat!

Den spännande pumpajakten!
Den spännande pumpajakten!

Spöken:
- 8 nya spöken har kommit till Jorvik den här veckan, kan du hitta alla? Totalt så finns det 29 spöken på Jorvik!

Äpplen i baljor med vatten:
- Om du missade någon halloween-mask förra veckan får du chansen att fånga den i denna veckas "Äpplet i hinken"!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
___________________________________________________________________________________
Okej det här var en ganska tråkig uppdatering enligt mig. Tävlingen var kul så det är ett plus men inte så mycket mer. De nya husdjuren och sadelväskorna bryr jag mig inte om för de gör ingenting, de bara sitter där i sadelväskan.
Nya spöken? hmm... kul med fler masker men det kommer säkert ändå sluta med att jag säljer några som jag tycker är onödiga.
Men en grej som är bra är att de har nollställt pumpatävlingens rekordlista! STOR TUMME UPP :D


2013/11/03

Hur jag gör mina headers!

Fick den här kommentaren på bloggen idag och jag tänkte ta och besvara frågorna jag fick!
För det första så redigerar jag INTE i Photoshop! Det kostar pengar och jag tänker inte ladda ner det olagligt. Men jag redigerar i ett annat program som funkar nästan lika bra, Pixlr.
Pixlr är en redigeringssida som är helt gratis, vilket betyder att man inte behöver ladda ner någonting. Vet att vissa redigerar i Gimp också som även det är gratis men för mig: Pixlr!
Sedan så tyckte jag att det skulle bli krångligt och oerhört långt att försöka förklara hur jag gör min header i text så jag valde att göra en video istället.
Om ni tycker det går för snabbt så kan ni pausa videon ;)

Hoppas att jag kunde besvara dina frågor Frida! Och tack för din fina kommentar♥

2013/11/02

Dansbilder med Tyris♥

Tänk att man kan få så roliga bilder i "Dance-mode"!
Rejected...
NAAAW♥
Glöm inte att kolla in Tyris blogg här!
LÖV YOU♥