2013/10/31

Bildbomb från onsdagen!


Efter uppdateringen så var det alltså dags att leta spöken vilket inte var det lättaste! Hittade inte så värst många först så jag var tvungen att kolla en karta (jag vet, FY JENNIFER). Efter det så körde jag även det nya "Pacman-liknande" racet vid slottet och det var GRYMT KUL!
Sedan gjorde jag och Tyris en liten tur för att leta efter de sista spökena och det var lika kul som vanligt att hänga med henne ;)
Fick en del blåmärken på köpet efter alla krockar jag råkade ut för, haha!

Sedan vill jag bara att jag kommer lägga upp en video här alldeles strax! ;)

Vänligt inställd!

 Idag blev jag äntligen vänligt inställd med G.E.D. Jarlaheimskontoret! Så efter jag hade släppt av några mineralprover hos Herman begav jag mig till Ms Drake.
 Efter samtalet med Ms. Drake tog jag med rapporten till Herman.
Olyckligtvis kom jag aldrig upp i level 15, så nu måste jag vänta tills jag blir beundrad med åskviggen vilket jag borde vara om en vecka ungefär.


2013/10/30

Halloween är här!

Hej allihopa!
Halloween har kommit till Jorvik och invånarna har förberett sig ordentligt i år!

Nya uppdrag:
- När Halloween kommer så kommer också spöken! Prata med Mrs. Holdsworth, hon verkar veta hur man ska handskas med dem. Det verkar krylla av spöken på Jorvik, se hur många du kan hitta! Om du är snäll mot dem så kanske de ger dig en tacksamhetsgåva...

Buuuuuu!
Buuuuuu!

Halloween-butiker:
- Passa på att klä ut dig! Lite överallt på Jorvik finns det butiker med Halloween-tema. Där finns det allt från Halloween-masker till läskig utrustning till din häst!

Vem ska du klä ut dig till i år?
Vem ska du klä ut dig till i år?

Halloween-smink:
- När du väl klär ut dig, varför inte sminka dig i samma tema? I skönhetssalongerna på Jorvik finns det flera läskiga sminkningar att välja mellan!

Äpplen i baljor med vatten:
- Lite här och där på Jorvik finns det tunnor med äpplen utplacerade, precis som i den gamla leken "Äpplet i tunnan" ska du fånga ett äpple utan att använda händerna. Äpplena kan vara svåra att få tag i då de är mycket hala, men om du misslyckas är det bara att försöka igen!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
___________________________________________________________________________________
Jättekul uppdatering! Fast jag tror att de flesta var lite förberedda på en halloween uppdatering ;)
Jag ska i alla fall kolla in halloween butiken och kolla in allt smink. Förhoppningsvis kommer jag även upp i level 15 idag ^^ WOHO!

Onsdag idag!

Jag tror att det kanske kommer några halloween-uppdrag, smink och kanske lite kläder men man vet ju aldrig! Men jag hoppas verkligen att de öppnar upp några fler affärer i Skördebyden för just nu så ser det så tråkigt ut.
Vad tror ni? :)

Starstable online på nyheterna!


Såg ni att Starstable var med på nyheterna igår? :)
Om ni missade det så kan ni kolla på klippet ovan!

Hjälpredan Jen!

Under de kommande dagarna så kommer jag ha väldigt mycket att göra eftersom jag ska ta hand om både Gloria och Miras hästar.
Jag behöver egentligen bara mata de men eftersom jag är så snäll så har jag bestämt mig för att också levla deras hästar och göra dagliga, är jag inte snäll? haha
Så idag gick jag upp tidigt för att hinna bli klar med Glorias sysslor innan uppdateringen, och förhoppningsvis hinner jag gå in lite på Mira också. Så loggar jag in på min efter uppdateringen, perfekt plan ;)