2013/08/21

Ponnyerna har kommit!

Hejsan allihopa! Vi är verkligen superglada att kunna berätta för er att ponnyerna har kommit till Jorvik idag!

Ponnyer:
- Fantastiska ponnyer har kommit till den nya hamnen i Fort Pinta! Dessa skönheter är mindre än de vanliga hästarna på Jorvik och de är inte lika snabba som dem heller. Rid dit och kolla in det nya området och de söta ponnyerna!

Supersöta ponnyer!
Supersöta ponnyer!

Nya kläder:
- Mer t-shirts med flaggor på dem har kommit till Billy Bolldozers butik i Moorland!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
_______________________________________________________________________________________
Jättekul med att ponnyerna kom idag!
Men vet dock inte om jag ska köpa en eftersom att de är långsammare än andra hästar, men de är billiga i alla fall.
Ska även kolla in de nya flagg-tröjorna!

2013/08/20

Oaktiv blogg

Jag måste nu dessvärre meddela att bloggen kommer att stå tom under en tid eftersom att jag har börjat gymnasiet. Just nu är mitt schema väldigt bra men eftersom vi byter schema var tredje vecka så kommer det finnas vissa veckor som är mindre bra. Jag kan sluta mellan 12:00-16:00, och ja, jag har kollat igenom hela terminens schema ;)
Och eftersom att skolan kommer före SSO och bloggningen så kommer jag nog inte uppdatera så mycket, kanske ibland på helger och lov men troligtvis inte på vardagar...
Jag kommer fortfarande logga in på SSO men inte lika mycket. Kanske då och då för att ta hand om hästarna men inte mer.
Men det känns ändå skönt för då hinner en massa uppdateringar komma så när jag är tillbaka så kommer jag att ha massor att gör i SSO!
Hoppas ni har det bra!

2013/08/18

Skola imorgon...

...vilket betyder att bloggen kommer att stå lite stilla ibland.
Jag ska då börja gymnasiet och är grymt nervös! Ska gå restaurang- och livsmedel på Ekebygymnasiet vilket ska bli kul men också rätt pirrigt för tillfället.
Och jag har verkligen ingen aning om när på dagarna jag kommer att sluta så bloggen kanske står still ibland men jag kommer i alla fall inte att ta bort den! Jag kommer nog vara rätt aktiv på helgerna men på vardagarna får ni nog klara er utan mig.

Bara för att jag är nyfiken av mig, vilken klass ska ni börja i? :)
Ha en bra skolstart på er alla♥

2013/08/17

MIN FÖRSTA VIDEO :D


Här är då alltså min allra första video och jag är väldigt nöjd med den förutom att jag stör mig lite på att Boy svängde ibland åt ett helt annat håll, haha!
Hoppas ni gillar den :)

2013/08/16

Skaffat Bandicam!

Har väldigt länge velat ladda ner Bandicam för att kunna filma och ta kort i SSO men det har aldrig funkat. Idag gjorde jag ett nytt försök och fick det äntligen till att funka.
Så nu har jag provat det lite och tycker det funkar jättebra!
Blir mycket lättare att fota nu också för jag slipper klistra in allt i Paint hela tiden. Håller redan på med min första video ;)

Race-bugg?

Tänkte dela med mig av en bugg som jag upptäckte för ett tag sedan.
Man kan göra klart båda Marleys tävlingar även fast man bara har genomfört en ;)
1. Starta Marleys hopptävling men gör så att du förlorar
2.När du sedan har förlorat klicka på OK
3. Gå sedan till Marley och välj Barrelrace
4. Starta barrelracet och kör klart det
5. När du har avslutat tävlingen så går du tillbaka till Marley
6. Då ser du att både barrel race och hopptävlingen är klara utan att du ens har gjort klart hopptävlingen!

2013/08/14

Nya spännande fiskeuppdrag och nya kläder!

Hejsan allihopa!- Nya fiskeuppdrag och kläder är nytt i denna veckas uppdatering!

Nya uppdrag:
- Det är dags för lite fiske igen! Rid till stranden precis bakom Moorland Stallet och börja fiska! För att kunna göra uppdragen måste du ha ryktet "Vänligt inställd" med Jorviks Fiskeklubb. När ditt rykte går upp väntas fler spännande uppdrag!

Fiskedags!
Fiskedags!

Ny butik:
- Passande fiskekläder finns i den nya fiskebutiken som ligger på stranden vid Moorland!

Kommer snart:
- Det har varit en lång väntetid, men vi ville vara säkra på att när vi väl släppte ponnys att de skulle vara väldigt speciella. Vi kan inte ge er ett datum ännu... men vi är väldigt glada att kunna visa denna bild för er idag!

Är de inte söta så säg?!
Är de inte söta så säg?!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
_____________________________________________________________________________________________
Det är bra att vi har fått nya fiskeuppdrag eftersom det kanske inte tar så lika lång tid att få upp sitt rykte med Jorviks fiskeklubb.
Ett stort plus är också att vi ska få ponnys! Ser jättesöta ut, undrar om alla som var emot ponnys fortfarande är det? ;)
Längtar tills de släpps i alla fall!

2013/08/13

Ska fixa ny bloggdesign!

Jag är så trött på min nuvarande design. Den känns så kall och jag ogillar den starkt!
Ett annat själ till att jag ska ändra den är för att jag måste fixa in Nightblaze i headern. Men jag har ändrat hästarnas bilder på deras infosida och de har t.o.m. fått en egen istället för att behöva dela med varandra!
Hoppas nya designen kommer bli lite bättre, ses imorgon!
Eller jo... jag ska bort imorgon och vet inte exakt när jag kommer hem, men ni får leva utan tidsinställda och ha en bra dag utan mig ;)

Beundrad och populär ;)FGC FAIL

Skulle köra FGC och låg rätt bra till en början. Låg på en 3:e plats tills bulldozerbiten kom, där skulle jag rida min vanliga genväg men jag missade och körde in i kontrollen åt fel håll! Så det blev en sista plats till mig...HAHAH! Aja någon måste komma sist också ;)

2013/08/12

Tomtar mitt i sommaren!?

 Haha, gjorde några uppdrag vid Spejarmäster och sedan dyker dessa tomtar upp?
De var riktigt snälla, önskade god jul och frågade vad jag vill ha i julklapp ;) Fick 1000 Star Coins så dessa ser jag fram emot att spendera!
Älskar när folk gör såna här saker, kanske lite udda men väldigt kul och påhittigt!

Jäkla Dark Core...

Skulle tävla FPC idag kl. 18:00 men tänkte att jag kunde göra lite huvuduppdrag eftersom att det var 30 minuter kvar. Så jag åkte till Dark Cores oljeplattform för att fördriva tiden.
Sedan när det var 10 minuter kvar till start så skulle jag ringa upphämtning därifrån. MEN DET GICK INTE... Stod bara att det inte fanns någon som kunde hämta mig.

Så jag körde FPC åt Juni istället. Tänkte att jag skulle ge henne en medalj men det gick ju sådär. Failade precis i början så jag red rakt ner i vattnet... Lyckades dock ta mig upp till en 11:e plats!
Juni, du behöver inte tacka ;)

2013/08/11

Tävlar om en....


Flummighet på hög nivå!

Efter att jag hade köpt Nightblaze så tänkte vi rida till Fort Pinta och dansa lite. Det gick bra till en början men sedan började vi flumma mer och mer...
Vi jagade varandra, stal kakburkar, pratade och snygga Mr.Sands, gav oss ett eget gruppnamn, ja vad mer ska jag säga? Det var riktigt flummigt, men väldigt roligt!
Måste göras om tjejer♥

Nightblaze♥

Igår så började jag tänka om jag verkligen ville ha en frieser, för jag vill ju inte köpa något som kostar 1000 Star Coins och sedan sälja den igen. Men igår kväll så bestämde jag mig för att köpa min frieser!
Så jag, Emmy och Nellie begav oss ner till Steves där hästarna stod. Jag var tvungen att välja mellan mina favoriter, den bruna och den svarta. Det var väldigt svårt men valde tillslut den svarta.
Hade verkligen ingen aning om vad min frieser skulle heta så jag bara slumpade fram en massa namn och namnet "Nightblaze" dök upp. Kändes rätt på en gång så då köpte jag henne och vi begav oss ner till Moorland för hämtning!
Ångrar verkligen inte mitt köp eftersom jag har tänkt igenom det väldigt mycket och jag hoppas att hon ska trivas hos mig :)
Här har ni lite bilder från igår: