2013/07/31

Guess what? :D

Äntligen är Boy i level 15!♥
Det tog ungefär 3 veckor men det var värt det. Så nu ska jag tävla med Boy för första gången i GC och hoppas på topp 5 ;)
Vi får se hur det går.

Historien fortsätter i denna veckas uppdatering!

Hejsan alla!
- Den spännande historien fortsätter i denna veckas uppdatering!

Nya uppdrag:
- Spännande saker håller på att hända på Jorvik! Rid till Elizabeth och prata med henne!

Prata med Elizabeth!
Prata med Elizabeth!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
_____________________________________________________________________________________
Veckans uppdatering tyckte jag var väldigt bra eftersom att huvuduppdragen fortsätter och det är alltid kul! Visst, jag har ju inte kommit så långt än i SSO men jag är säker på att många som har kommit långt in uppskattar denna uppdatering :)

Vad tyckte du om veckans uppdatering?

2013/07/30

Onsdag om 30 minuter, hihi...

Fullt upp med klubben...

Först så skulle jag och Juni hålla i hoppning i ridhuset vilket gick väldigt bra faktiskt! Jag började med uppvärmning tills Juni hade loggat in, när hon var inne så fortsatte hon med uppvärmningen en stund till.
Efter det så gick vi in i B-delen och började hoppa, i början fanns det vissa hästar som vägrade men med lite tips så löste sig allting och alla klarade sig jättebra!
På kvällen så bestämde jag och Juni att vi skulle ha en liten grillkväll med Ocean Ponies och det var jättekul!
Vi samlades bakom Valedale-stallet och fortsatte mot porten som sök upp i förr, förra veckans uppdatering för där fanns nämligen en grillplats. det började med bara jag, Juni och Isabelle men sedan lyckades jag få tag i Penelope och tills sist så loggade Julia in. Vi fick även besök av andra som inte var med i klubben men det gjorde inget ;)
Kvällen avslutades med ett ridpass i ridhuset.
Tack för en härlig kväll tjejer♥

Levling med en från global ;)

Skulle levla idag och då såg jag någon i global som också skulle levla. Så jag skrev att vi kunde levla tillsammans så vi gjorde det :)
Hennes namn var Carina Southdawn och var jättesnäll vilket gjorde levlingen mycket roligare!

Behöver jag ens beskriva glädjen? :')

Älskar dessa morgnar...

Det är så härligt när man loggar in tidigt på SSO och solen håller på att gå upp♥

2013/07/29

Har något att berätta ;)

Nu är det så att klubben Ocean Ponies som jag gick med i för typ en vecka sedan är den bästa klubben jag har varit med i hittills. Jag fick så bra kontakt med alla medlemmar och ägaren. Jag och Juni blev väldigt nära vänner och för några dagar sedan frågade hon om jag ville äga klubben med henne... Vad tror ni jag svarade? ;) JA SÅKLART!
Så nu ägs Ocean Ponies av mig och Juni Nightbell vilket känns jättebra. Klubben hade paus förra veckan för att kunna planera och idag höll jag i första aktiviteten och det blev picknik :) Var jättekul!
Om ni vill gå med i Ocean Ponies så breva mig eller Juni Nightbell så kan vi stämma träff! Finns endast 14 platser kvar så det är först till kvarn som gäller.
Besök gärna Ocean Ponies klubblogg!

Sjuk

Förlåt igen för lite dålig bloggning men jag har varit sjuk så jag har inte haft så stor lust att spela SSO, men idag mår jag lite bättre så hoppas bloggen kommer igång igen snart!


2013/07/27

Snart så!

 Har hållt på att levla Boy ända seda jag kom hem från stan! Har några kvar idag men struntar i dem eftersom att Boy kom upp till level 14 idag :)

2013/07/26

Jag är gud.

Mer uppdateringen

Nu har jag fått tillbaka gnistan igen!
Katten är hemma (efter en vecka utav oro -.-) och den här dagen har varit AMAZING! Vaknade kl. 8 efter att jag väcktes utav mina föräldrar som sa att Frasse var hemma, sedan loggade jag in på SSO och levlade Boy, gjorde uppdrag och skötte hästarna, efter det badade jag och har typ gjort det hela dagen x)
Så nu tar jag nya tag och kommer förmodligen blogga normalt nu framöver :)

2013/07/25

Förlåt

Jag ber så mycket om ursäkt för den stinkiga uppdateringen de senaste dagarna men det är så att jag har varit lite deprimerad  p.g.a. att min katt har försvunnit och varit borta typ en vecka....Så jag känner mig lite nere ibland och loggar bara in på SSO för att göra huvuduppdragen, druidträningen och kanske något enstaka race för att levla Boy♥ men det är bara det jag orkar just nu. Så nu kommer nog bloggen stå lite still men om Frasse, som han nu heter, kommer tillbaka så blir det nog bättre uppdatering. Hoppas att ni har förståelse för detta :(

2013/07/24

Appaloosorna

 Det här är då de nya hästarna vi kunde köpa i veckans onsdagsuppdatering. De befinner sig på Marleys ställe, precis som Painthästarna. Det finns två olika Appaloosor man kan köpa och kostar 890 Star Coins.

Deras egenskaper är:
Styrka +2
Disciplin +2
Vighet +2

Info:
Nez perce-indianerna i USA kallade sina prickiga hästar för ''paulouse'' efter älven som flöt genom beteslandskapet. I folkmun blev namnet så småningom appaloosa. Appaloosan är mycket allsidig och man kan nästan säga att det finns en appaloosa för varje hästsportgren.

Kaos...

Skulle ta lite bilder på de nya hästarna men det var inte så enkelt som jag trodde. Aja jag har i alla fall sett hästarna nu och jag tänker inte köpa en Appaloosa. Tyckte de inte var så särskilt fina, så jag tänker inte slösa pengar på en. Visst, det kanske finns andra som är helt emot mig och tycker att det är jättesöta men det var bara min åsikt, okej? ;)