2013/07/21

Dörren vid bergen

Nu är det säkert många andra bloggare som har skrivit om just den där dörren men jag ville ändå vara med och skriva om just mina tankar, åsikter och vad jag tror.
 Den här dörren kom i veckans onsdagsuppdatering men man kan ännu inte ta sig förbi den. Vissa trodde att det hade med Rob och Bob (smugglarna i GÅD) att göra men icke. Så det är ju nu alla undrar vad dörren gör där? Vart leder den? och när kommer vi få komma in?
Antagligen så dröjer det ett tag till men man vet aldrig!
Jag tror i alla fall att den leder till "Den Gömda Dinosauriens Dal" som ligger bakom bergspasset i Valedale, för Starstable-teamet har själva sagt att den ska komma i en framtida uppdatering så varför inte?
Men en sak som gör mig så irriterad är att det finns vissa personer på SSO som försöker bugga sig in i stängda områden bara för att de är så otåliga... Det leder liksom ingenstans förutom att de kan ha oturen att bli avstängda från SSO eller att "vad det nu än som finns på andra sidan" tar ännu längre tid att göra klart så det blir bara vi som måste vänta längre.
Ni kanske har hört om den där tjejen som buggade in sig i Södra Jorvik och tog bilder och la upp en video om den på Youtube. Det är riktigt synd att såna personer finns som kanske inte med mening försöker förstöra men det blir ju så. Starstable-teamet har jobbat riktigt hårt med Södra Jorvik och så ska hon bugga sig in och visa en del utav deras ofärdiga värld.
Jag har inte sett videon, tänker inte göra det och tänker verkligen inte dela den på bloggen.
Men vi får helt enkelt vänta och se vad som döljer sig bakom dörren! Kanske jag har fel men jag kanske har rätt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar